Zakaj meritve?


Vse, kar nas obdaja, deluje na naše telo z določeno frekvenco, impulzi,signali in vibracijami. Razne oblike blagodejnih in škodljivih sevanj in so sestavni del življenja v veliki meri vplivajo na naše počutje in zdravje.

Podzemne vode ustvarjajo elektromagnetno polje, katerih sevanje je škodljivo za ljudi. Poleg naravnega sevanja zemlje, podzemnih vodnih tokov in kozmičnega sevanja, imamo v današnjem času opravka s sevanjem, ki ga povzročajo električne naprave (elektrosmog):  mobilni telefoni, antene, ure, brezžične naprave…
Preventiva je zelo pomembna, saj sevanja lahko povzročijo začetek mnogih bolezni. Sevanja vplivajo na naše telo z določenimi frekvencami, ki za naše telo niso ugodna, zato prihaja do spremembe frekvence naših celic in posledično do določenih težav in bolezni.

DELO RADIESTEZISTA
S pomočjo znanja in instrumentov radiestezist izmeri podzemne tokove in zemeljska, kozmična in tehnična sevanja v prostoru. S pridobljenimi informacijami ljudem svetuje katera mesta niso primerna za daljše bivanje, npr. položaj postelje v sobi, delovno mesto. Tem mestom naj bi se izognili oz. zaščitili s sredstvi proti sevanji.
Radiestezijski instrumenti lahko zelo natančno določijo področja stanovanj, poslovnih nepremičnin, delovnih mest, ki niso primerna za dolgotrajno bivanje. Na podlagi meritev lahko premaknemo ležišča, delavna in učna mesta na ugodnejše pozicije in s tem povzročimo zmanjšanje težav, hitrejšo regeneracijo in okrevanje.

 

  • MERITVE STANOVANJSKIH OBJEKTOV

Glede na to, da v povprečju skoraj polovico časa preživimo doma, od tega četrtino v postelji, so to najpomembnejša področja našega življenja.

Zato je pomembno, da ta čas preživimo na zdravem, zdravju neškodljivem mestu. Kako bo izgledal dan, če boste že zjutraj vstali utrujeni, razdražljivi in slabe volje?

 

 

 

  • MERITVE DELAVNEGA PROSTORA

Ravno tako kot domače okolje,  je pomembno tudi delavno okolje.  Slaba delavna mesta prinesejo s seboj le brezvoljnost, večji stres, glavobole, slabšo koncentracijo, več napak, slabe rezultate, zdravstvene težave,…

Dobra oziroma odlična delavna mesta pa večjo zbranost, bolj čiste misli, manj napak, boljše rezultate, večjo funkcionalnost in uspeh.

 

 

  •  MERITVE ZEMLJIŠČ

Prav tako kot za ljudi, se radiestezija lahko uporablja tudi  kot določanje lokacij za gradnjo hiš, drugih objektov  ter iskanjem najprimernejših mest za gojenje rastlin in rejo živali, pri odkrivanju naftnih vrelcev in vodnih izvirov.
Pomoč in nasvet radiestezista je lahko učinkovit pri gradnji stanovanjskih stavb, saj lahko določi najboljše lokacije za objekta, da se izognemo sevanjem in njihovim neželenim učinkom.