Pravno obvestilo


Vsebine in fotografije, objavljene na tej strani so last Boštjana Klampferja in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Vsebina, objavljena na teh spletnih straneh, se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Pri uporabi vsebine je obvezna navedba vira. Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Boštjana Klampferja.

Na spletni strani so objavljene povezave na spletne strani drugih podjetij/organizacij. Nad vsebinami na teh spletnih straneh Boštjan Klampfer nima nadzora, zato zanje ne prevzema nobene odgovornosti.

Nekatere slike, ki so uporabljene na teh spletnih straneh, so bile najdene na internetu in se smatrajo za javno last, ker niso bile zaščitene z zakonom o avtorskih pravicah. Viri teh slik so tako imenovane “free galerije”. Če z uporabo slike kršim avtorske pravice, me kontaktirajte na email: bknum44@gmail.com in slika bo odstranjena.