Zaperino


Zaperino je bioresonančni generator in pomaga organizmu pri zatiranju in odpravljanju zajedavcev (parazitov) celic, tkiv, krvi, kože s pomočjo nizke in varne pozitivne napetosti. Zaper in geo frekvence zatrejo vse vrste zajedavcev istočasno zaradi enosmerne, pozitivno naravnane nizke napetosti 5 Voltov, ki ji podležejo vse vrste zajedavcev brez izjeme v 3 – 7 minutah.


Zaperino pomaga organizmu pri odpravljanju zajedavcev (parazitov) celic, tkiv, krvi, kože:

 • patogenih (bolezenskih) bakterij, ki imajo strupene izločke eksotoksine (uničujejo celice),
 • virusov (znotrajcelični zajedalci, ki preusmerjajo dejavnost celic v bolezensko),
 • kvasovk (enocelične glive brez micelija), povezane so z zakisanjem telesa,
 • plesni (večcelične puhaste glive z micelijem), ki izločajo zelo strupene mitotoksine,
 • enoceličnih praživali (škodljivi mikroorganizmi v sluznicah, prebavilih in tkivih),
 • mikroskopskih pršic (večcelični zajedavci, ki prenašajo bolezni, artropodi) in
 • helmintov (metljaji, črvički, trakulje, ki prenašajo bolezni).

FREKVENCE ZAPERINA

 • Zaper frekvenca 30 kHz, čeprav je 10 – 20 krat nižja od oddajnih frekvenc raznih vrst zajedavcev, zatre vse vrste zajedavcev istočasno zaradi enosmerne, pozitivno naravnane nizke napetosti 5 Voltov, ki ji podležejo vse vrste zajedavcev brez izjeme v 3 – 7 minutah (5 Voltov nizke, enosmerne napetosti ni tako kot pri električnem toku v gospodinjstvu, ki ga človek zaradi visoke, izmenične napetosti 220 Voltov ne prenese).
 • Geo frekvenca 8 Hz, zatre večino zajedavcev, istočasno pa služi za uskladitev z Zemljino zdravilno frekvenco in z njo resonančnim atmosferskim Schumannovim valovanjem, ki spodbujata alfa valovanje možganov (pomembno je za učenje in umske napore, zdravje in počutje), pri katerem sta v frekvenci in fazi popolno povezana leva-logična in desna-ustvarjalna možganska polovica, v ustvarjalno razmišljanje in bolj radostno doživljanje, krmiljenje življenjskih procesov, v celicah in organih pa je celostno uravnoteženo (v harmoniji).


Človeško telo torej oddaja električne impulze (podobno kot radijska postaja) preko ŠIROKEGA pasu frekvenc in pri zelo NIZKI napetosti. Človeku je frekvenca Zaperina popolnoma varna, nevtralna in neškodljiva:

 • ker človek oddaja na 50 krat višji frekvenci kot jo dosega Zaperino,
 • zaradi enosmerne, zelo nizke napetosti 5 Voltov,
 • zaradi zelo kratkega časa delovanja (po 7 minut).

Zaperino ne vpliva na notranjost celic ter notranjost črevesja, želodca, žolčnih in ledvičnih kamnov, očesnih zrkel, testisov, cist in tumorjev. Njegovo področje delovanja je celo telo, elektrika potuje po zunanji površini organov in celic, zato je za vse celice in njihovo notranjost popolnoma varen. Ni tako kot pri antibiotikih, ki poleg patogenih (bolezenskih) bakterij zatrejo tudi koristno črevesno floro: to so mlečnokislinske bakterije, ki sodelujejo pri zdravi presnovi in skrbijo, da se hrana v črevesju pravilno razgradi (brez procesa gnitja, pri katerem nastajajo odpadne kisline, ki se vskrkajo v krvni obrok skozi črevesje in telo zakisajo).

 

NAČIN DELOVANJA IN UPORABE ZAPERINA

Človeku popolnoma varna nizka pozitivna napetost uniči v telesu naseljene zajedavce (parazite):

 • v 3 minutah uniči plesni, viruse, bakterije in glivice,
 • v 5 minutah uniči metljaj, mikroskopske črvičke, trakulje ter
 • v 7 minutah pršice.

Zato traja terapija vedno po 7 minut (več ni potrebno, manj pa je premalo).

TERAPIJA

Dnevna uporaba je: 3 krat zapored 7 minut terapije z vmesnimi 20 minutnimi pavzami (skupaj 61 minut).

1. korak: 7 minut TERAPIJE
Uničeni so v telesu naseljeni zajedavci (plesni, virusi, bakterije in glivice, metljaj, mikroskopske črvičke, trakulje ter pršice).

2. Korak: 20 minut PAVZE
V prvi 20 minutni pavzi se iz uničenih večjih zajedavcev osvobodijo v njih naseljeni manjši zajedavci (iz mikroskopskih črvičkov so odvržene bakterije, iz bakterij pa virusi), ki znova okužijo naše telo.

3. Korak: 7 minut TERAPIJE
Uničeni so zajedavci, ki se osvobodijo v 20 minutni pavzi (če je ne naredimo, lahko dobimo prehlad zaradi osvobojenega prehladnega virusa Adenovirusa).

4. Korak: 20 minut PAVZE
V drugi 20 minutni pavzi se osvobodijo še zadnji zajedavci.

5. Korak: 7 minut TERAPIJE
Uničeni so zajedavci, ki se osvobodijo v 20 minutni pavzi (če je ne naredimo, je še vedno možnost, da dobimo prehlad zaradi osvobojenega prehladnega virusa Adenovirusa).

Takšen ciklus (3×7 minut, z 20 min pavzami) predstavlja redni dnevni program, ki ga izvajamo 10-14 dni zaporedoma vsak dan ali vsak drugi dan, da se telo dobro izčisti. Ker pa se vedno znova lahko ponovno okužimo, postopek ponovimo večkrat letno, vsake 2-3 mesece, oziroma po potrebi.
Enkrat tedensko pa uporabljamo takšen dnevni ciklus (3×7 minut) trajno pri otrocih in odraslih.
IZBIRA FREKVENCE
Geo frekvenco uporabljamo samo pri PRVI 7 minutni terapiji, pri DRUGI in TRETJI 7 minutni terapiji pa vedno uporabljamo samo zaper frekvenco 30 kHz.
Vedno pa lahko uporabljamo tudi samo zaper frekvenco 30 kHz pri VSEH TREH zaporednih 7 minutnih terapijah.

NAČIN UPORABE

Potrebujemo dve vlažni tekstilni ali papirnati brisači:

 • en del vlažnega robčka (oziroma eno vlažno brisačo) ovijemo preko ene bakrene sonde in jo primemo z eno roko,
 • drugi del robčka (oziroma drugo vlažno brisačo) pa ovijemo preko druge bakrene sonde in jo primemo z drugo roko.

To naredimo tako, da se površina dlani dobro oprime z vlažnim robčkom (vlažno brisačo) oziroma bakreno sondo. Uporaba vlažnega robčka (vlažne brisače) ni obvezna, služi za povečanje prevodnosti kože in občutka zaznave impulzov (tresljajev).
Učinek terapije z Zaperinom je večji z uporabo vlažne brisače!

Pri uporabi Zaperina se priporoča pitje vode (vsaj 1,5 l -2 l vode), dodatno pomagajo tudi zeliščni čaji. To pomaga organizmu odstraniti škodljive izločke parazitov in toksine iz telesa.

KONTRAINDIKACIJE

Uporaba Zaperina nima škodljivih učinkov, vendar se odsvetuje nosečnicam , osebam s srčnimi spodbujevalci in drugimi elektronskimi implantati ter osebam s presajenimi organi, čeprav stranski učinki niso poznani.

 

Zaperino je pripomoček, izdelan po načrtih avtorice dr. Hulde Regehr Clark. Cena Zaperina je 179 EUR. Za več informacij kontaktirajte Boštjana Klampferja na e-naslov: bostjan@radiestezija-meritve.si oz. telefonsko številko: 040 212 618.